Internet marketing bureau

Tip voor relatiegeschenk: handdoeken bedrukken met logo of boodschap

Tip voor relatiegeschenk: handdoeken bedrukken met logo of boodschap

By on jun 16, 2016 in Promotie | 0 comments

Handdoeken bedrukkenOndernemers hebben het vandaag de dag al zwaar genoeg. Vooral diegene die nog niet aan online ondernemen doen. Bij deze groep komen prijzen dan ook vaak onder druk te liggen. Mijn mening is echter wel de bedrijven mee moeten gaan in de ontwikkelingen die plaatsvinden in de maatschappij. Natuurlijk is online ondernemen die voor elk bedrijf geschikt. Deze bedrijven hebben dan ook niet te maken met concurrentie op dat gebied. Je kunt hier natuurlijk wel gebruik van maken. Door bijvoorbeeld social media op een juiste manier in te zetten kun je een andere doelgroep benaderen en op deze wijze groeien. Een onderdeel van promotie is ook vaak het geven van relatiegeschenken. Al moet ik eerlijk bekennen dit je dit steeds minder vaak ziet. Dit terwijl naar mijn mening het geven van dit soortgeschenken nog steeds erg belangrijk is. Vooral ook omdat je op deze wijze jouw bedrijfslogo of naam kan verspreiden. Dit heeft dan weer een positief effect op de naamsbekendheid. Handdoeken bedrukken is dan ook iets wat ik jullie als tip mee geef. Hier kom ik dadelijk dan ook nog op terug. Er zijn meerdere manieren van naamsbekendheid. 

Naamsbekendheid door top of mind

Wanneer jouw product of merk een top of mind heeft, zal deze persoon dit als eerste opnoemen. Wanneer hij of zij een associatie moet maken, wordt de link eerder gelegd. Wanneer mensen bijvoorbeeld aan frisdrank denken, dan zal de naam Coca Cola vaak als eerst benoemd worden. Het verschilt natuurlijk dan ook per product of dienst wat je wilt bereiken. Echter vrijwel in alle gevallen kan promotie materiaal jou hierbij helpen. Ik weet dan ook een site die dit soort producten voor een goede prijs levert, namelijk lavistarelatiegeschenken.nl.lavista

Meer over deze firma

Handdoeken bedrukken is niet het enige wat deze site doet. Zij hebben een zeer breed assortiment als het aankomt op promotie artikelen. Om jullie toch een beeld te geven van wat zij allemaal te bieden hebben, leveren zij onder andere:

    • Mokken & Bekers & Servies;
    • Muismatten;
    • Mutsen & Sjaals & Handschoenen & Oorwarmers;
    • Notitieboekjes.

Dit zijn slecht een paar opties die je hier hebt. Natuurlijk kun je alles laten bedrukken met jouw logo en boodschap er op.

Zelf online gevonden

Omdat ikzelf wel veel waarde hecht aan relatiegeschenken zocht ik enkele jaren geleden een website waar ik dit steeds kon doen. Ik wilde dan er dan ook één hebben waar ik veel keuze had. Zodoende kwam ik dus uit bij lavistarelatiegeschenken.nl. Het eerste wat ik hier toen er tijd gedaan had was handdoeken bedrukken. Ik wilde mijn zakenpartners dan ook iets geven met persoonlijke waarde. Hiervoor wat dit relatiegeschenk perfect. De kwaliteit is hier overigens zeer goed. Dit is dan ook de reden waarom ik hier dus al meerdere jaren klant ben.

Verschillende opties

Zo heb je bij Lavista meerdere opties omtrent handdoeken bedrukken. Naast het logo kun je er ook voor kiezen om een klein randje erom heen te laten drukken. De grote kun je ook zelf bepalen, dit natuurlijk wel allemaal in overleg. Is dit dus iets waar jij naar op zoek bent? Bezoek ze dan maar eens.