Internet marketing bureau

Een veilige optie is kiezen voor no cure no pay incasso

Een veilige optie is kiezen voor no cure no pay incasso

By on mrt 22, 2016 in FInancieel | 0 comments

Wie van jullie kent alle zaken rondom een incassotraject? Zoals bijvoorbeeld hoeveel herinneren je van te voren gestuurd moet hebben voordat je zo’n traject in inzetten? Hier ga ik jullie vandaag wat meer over vertellen. Dit omdat ik hier laatst een aanvraag van binnen heb gekregen en omdat ik weet dat andere hier ook iets aan gaan hebben zal ik dit onderwerp vandaag bespreken.no cure no pay incassoWanneer zakelijke debiteuren verzuimen om te betalen vallen zij al direct na vervaldatum in gebreke. Je kunt vanaf dat moment al dus direct een incassobureau inschakelen en no cure no pay incasso inzetten. Omdat het vinden hiervan behoorlijk tijdrovend kan zijn, verwijs ik jullie graag door naar billincasso.nl. Hier verteld ik zo dadelijk meer over. Bij particulieren debiteuren moeten zij minimaal één laatste aanmaning ontvangen hebben. Deze moet natuurlijk wel aan de wettelijke eisen voldoen, zo moet deze onder andere een minimale betalingstermijn van 14 dagen hebben en de bijkomende kosten moeten op de cent na nauwkeurig vermeld worden.

Waarom voor Bill Incasso

Bill IncassoZoals ik net al noemde zou ik de firma Bill Incasso graag als advies aan jullie meegeven vooral de dienst no cure no pay incasso. Dit omdat ik er in het verleden ook al eens gebruik van gemaakt heb. Naar mijn mening werken zij zeer efficiënt en hebben service erg hoog in het vandaal staan. Overigens werken zij op een eenvoudig een duidelijke wijze. Zij werken als volgt. Je kunt gratis het betreffende factuur naar hun toesturen, dit online, per post of fax. Wanneer je het nog dezelfde dag in behandeling genomen wil hebben, doe je dit vóór 14:3o. Zij zullen er dan voor zorgen dan de aanmaningsbrief dezelfde dag nog de deur uit gaat. Vervolgens zullen zij telefonisch contact opnemen om een oplossing te vinden. Indien hier niks uitkomt zal er een gerechtelijk incassotraject opgestart worden.

Hoe word je op de hoogte gehouden

Incasso keurmerkWanneer de aanvraag verwerkt is ontvang je van Bill Incasso een bevestiging. Hier staan ook gelijk de inloggegevens in zodat je inzicht hebt in het online dossier. Zo kun je op elke moment inzage krijgen en zien of het openstaande factuur al betaald is door de wanbetaler. Zoals ik net als zei is no cure no pay incasso wat mij betreft een aanrader. Dit omdat je enkel en alleen betaald indien er een oplossing getroffen is met omtrent de betaling van de factuur. Wanneer de debiteur dus niet betaald, hoef jij dat ook niet te doen. Dit is dan ook de reden waarom voor voor kleinere bedrijven no cure no pay incasso traject de ideale oplossing is. 

Lengte van zo’n traject

Zoals ik net al zei heb ik het in verleden dus al eens gebruik gemaakt van de diensten van billincasso.nl. Gemiddeld duurde zo’n traject dan ook niet lang. Dit had dan ook vooral te maken met de vragen waarom de debiteur niet betaald en of er meerdere schuldeisers waren. Wat ik wel met zekerheid kan vertellen is dat dit bureau goed werk levert. Indien jij nog vragen of tips hebt omtrent onderwerp, stel ze dan onderaan deze pagina.