Internet marketing bureau

De voordelen van boekhouden

By on mrt 5, 2018 in FInancieel |

Wanneer je boekhouden doet via Yoursminc, zitten daar vele voordelen aan. Dit is voornamelijk te danken aan de veelzijdigheid van het programma. Nu lijkt het misschien dat enkel boekhouders hier baad bij hebben, maar Yoursminc is speciaal gemaakt voor mensen met een eigen onderneming of eenmansbedrijf. Voor hen is de boekhouding namelijk heel belangrijk en is die niet altijd even toegankelijk.

 

Voordelig door veelzijdigheid

Met Yoursminc kan je werkelijk alles op het gebied van administratie en boekhouden. Dit online programma voor boekhouden is dan ook super overzichtelijk en zorgt ervoor dat de verschillende aspecten van administratie niet langs elkaar heen lopen. Dit voorkomt veel dubbel werk en schept duidelijkheid over wat je allemaal dient in te vullen in een goede administratie. Ten eerste verschaft Yoursminc een factuurprogramma. Hiermee kan je gemakkelijk facturen uitschrijven, een belangrijke basis voor het verkrijgen van een inkomen wanneer je een eigen bedrijf bezit. Je kan heel gemakkelijk de bestaande designs van facturen aanpassen zoals jij wil, maar hebt wel meteen een duidelijke opzet. Een perfecte combinatie van eigen invulling en minimale vastigheid. Yoursminc helpt ook bij het bijhouden van al je uitgaven en zet deze uitgaven en alle boekingen meteen in een concept btw aangifte. Daarnaast biedt het programma de mogelijkheid offertes te maken en kan je al je projecten en uren netjes op een rijtje zetten, zodat je de juiste rekeningen kan versturen voor elk project. Ook de mogelijkheid om abonnementen te verkopen wordt verschaft en je kan ontzettend gemakkelijk je webshop koppelen aan de administratie.

 

Kleine prijs, groot aanbod

Als je de voordelen op een rijtje zet, is Yoursminc ontzettend voordelig. Je kan er praktisch alles mee op het gebied van boekhouden. Dikwijls dien je allerlei verschillende programma’s te gebruiken, wat ontzettend veel chaos met zich meebrengt, maar Yoursminc biedt jou alles in een. Je kan het zelfs drie maanden gratis uitproberen voor je een maandelijks bedrag tussen de €9,95 en €19,95 dient te betalen, afhankelijk van de diensten waar je gebruik van wil maken.